Skip to content

Aanmelden / Contact

We hebben contracten met:

ACHMEA / De Friesland / Interpolis / FBTO / One Underwriting / Po Life / Aevitae /ASR / Ditzo / InsureToStudy / StudentsInsured / De Amersfoortse / Zorg en Zekerheid / inTwente / Medische Zorg Asielzoekers / DSW / Stad Holland / EUCARE / Aevitae (Eucare) / Eno / ONVZ / PNO zorg / VVAA / Jaaah / Zorgdirect en Salland.

Ook nemen wij verzekerden aan van Menzis, Anderszorg, Hema, CZ, Just, Nationale Nederlanden en OHRA. Wij hebben echter geen contract met deze zorgverzekeraars, dus de cliënt dient de behandelsessie meteen af te rekenen met pin betaling op de afspraak met de behandelaar. De factuur zal later per email worden verstuurd aan cliënt. Deze kan worden ingediend bij de zorgverzekeraar. Afhankelijk van de polis van cliënt, wordt het bedrag (deels) uitbetaald aan cliënt door de zorgverzekeraar. Zie hier de prijslijst voor ongecontracteerde zorg per type zorgverlener:

Basis-Psycholoog / GZ-Psycholoog / Psychiater / PMT

LET OP! Vanwege een bereikt omzetplafond hebben wij op dit moment een stop voor verzekerden van VGZ (en onderliggende labels). Om te zien waar jouw zorgverzekering onder valt klik hier)

Wachttijden

(De wachttijd is afhankelijk van uw hulpvraag. Hier kan meer duidelijkheid over worden gegeven na het ontvangen van de verwijsbrief en de pré-intake).

Locatie Amsterdamseweg:

BGGZ 6 weken / SGGZ 5 maanden

Locatie Westwijk:

BGGZ 6 weken / SGGZ 5 maanden

Locatie Hilversum:

10 weken

 

Voor alle vestigingen geldt dat er normaliter geen behandelingswachttijd is; na intake kun je meteen van start met de behandeling, indien wij een passende behandeling kunnen bieden. 
LET OP: bovengenoemde wachttijd is een schatting op dit moment, dit kan veranderen.

Om een aanmelding in behandeling te kunnen nemen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.

Let op: wanneer een verwijzer een aanmelding doet, wordt deze pas in behandeling genomen als cliënt zichzelf aanmeldt via onderstaand formulier, behalve als de verwijsbrief via zorgdomein binnenkomt.

 
 

Bekijk hier hoe we met jouw persoonlijke gegevens omgaan.

SPOED hulp nodig en reeds in behandeling bij De Zorgkliniek?
Dan heb je mogelijk met je behandelaar een crisisplan opgesteld dat je kunt raadplegen. Is er sprake van een acute situatie en wil je een behandelaar spreken, dan kun je ons iedere werkdag bereiken tussen 9:00 en 17:30 uur op telefoonnummer 020 889 6480. Het secretariaat zal je dan doorverbinden met een behandelaar.

SPOED hulp nodig en (nog) niet in behandeling bij De Zorgkliniek?
neem dan tijdens kantooruren contact op met je eigen huisarts. Hij of zij kan je verwijzen naar de spoedeisende psychiatrie. Wanneer je met spoed hulp nodig hebt buiten kantoortijden, dan kun je zelf contact opnemen met de volgende instanties:

Hilversum
Huisartsenpost Gooi- en Vechtstreek
Telefoonnummer: 088 – 130 96 00

Hoofddorp
Crisisdienst GGZIngeest www.ggzingeest.nl Telefoonnummer: 023 518 7480
Landelijk
www.113online.nl 0900 – 0113