Skip to content

Aanmelden / Contact

Voor de Basis GGZ hebben wij bij alle zorgverzekeraars (behalve MENZIS, CZ, Nationale Nederlanden en OHRA) voldoende budget gekregen in 2021 om iedereen aan te kunnen nemen. In de Specialistische GGZ nemen wij op dit moment GEEN clienten aan van de volgende verzekeraars: Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO, De Friesland, One Underwriting Health, CZ, Nationale Nederlanden, OHRA, VGZ, Besured, Bewuzt, IZA, IZZ, National Academic, Promovendum, UMC, Univé, United consumers VGZ, Zekur, MVJP, Zorgzaam verzekerd, SZVK en MENZIS.

Wij hebben onvoldoende budget van deze zorgverzekeraars gekregen om iedereen te kunnen helpen. We verwijzen je in dat geval door naar de zorgbemiddeling van betreffende maatschappij.

Om een aanmelding in behandeling te kunnen nemen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.

Let op: wanneer een verwijzer een aanmelding doet, wordt deze pas in behandeling genomen als cliënt zichzelf aanmeldt via onderstaand formulier

SPOED hulp nodig en reeds in behandeling bij De Zorgkliniek?
Dan heb je mogelijk met je behandelaar een crisisplan opgesteld dat je kunt raadplegen. Is er sprake van een acute situatie en wil je een behandelaar spreken, dan kun je ons iedere werkdag bereiken tussen 9:00 en 17:30 uur op telefoonnummer 020 889 6480. Het secretariaat zal je dan doorverbinden met een behandelaar.
SPOED hulp nodig en (nog) niet in behandeling bij De Zorgkliniek?
neem dan tijdens kantooruren contact op met je eigen huisarts. Hij of zij kan je verwijzen naar de spoedeisende psychiatrie. Wanneer je met spoed hulp nodig hebt buiten kantoortijden, dan kun je zelf contact opnemen met de volgende instanties:

Hilversum
Huisartsenpost Gooi- en Vechtstreek
Telefoonnummer: 088 – 130 96 00

Hoofddorp
Crisisdienst GGZIngeest www.ggzingeest.nl Telefoonnummer: 023 518 7480
Landelijk
www.113online.nl 0900 – 0113